Leave Your Message
Lajme

Lajme

Kategoritë e lajmeve
Lajme të veçuara
Procedurat e printimit të ekranit me shirita

Procedurat e printimit të ekranit me shirita

2023-12-26
Përgatitja e dizajnit: Klienti siguron logon origjinale në skedarin vektor. Përgatitja e filmit: Ne e bëjmë logon në dizajn fjongo, duke ndarë ngjyrat nga dizajni, Studio bën film, një film një ngjyrë. Krijimi i kallëpit: Aplikoni një shtresë ngjitësish fotosensitive në printerin sc. ..
Shiko Detail
Ju mësoni si të bëni kapëse flokësh, ejani dhe mësoni

Ju mësoni si të bëni kapëse flokësh, ejani dhe mësoni

2023-12-26
Përgatitni materialet e kërkuara, duke përfshirë krepin, gërshërët, një pistoletë ngjitëse të nxehtë, perlat, pëlhurën jo të endura dhe kapëset e rosës. 1. Prisni leckën në një katror 4 cm me 5 copa për secilën lule. 2. paloseni në gjysmë në një trekëndësh , dhe më pas paloseni në gjysmë në një trekëndësh të vogël....
Shiko Detail
Festimi i njëmbëdhjetë viteve të ofrimit të aksesorëve eko-miqësorë të flokëve për klientët e markës

Festimi i njëmbëdhjetë viteve të ofrimit të aksesorëve eko-miqësorë të flokëve për klientët e markës

2023-12-26
Jemi shumë krenarë dhe të kënaqur të njoftojmë se po hyjmë në vitin tonë të njëmbëdhjetë si një furnizues kryesor i fjongove, harqeve për paketim, shiritave të kokës, harqeve të flokëve, kapëseve për flokë dhe aksesorëve të ngjashëm. Që nga themelimi ynë, ne i kemi qëndruar besnik angazhimit tonë për të ofruar...
Shiko Detail